Wervormm vzw

Werk, Vorming, Opleiding, Reïntegratie op Maat van Mensen

Gemotiveerde mensen van alle afkomsten, leeftijden en achtergronden terug aan het werk krijgen dat is de core business van Werkvormm vzw. Dit doen we door verschillende opleidingen en werkervaringsprojecten aan te bieden.

We richten onze opleidingen en projecten op mensen voor wie het moeilijker is om (weer) op te arbeidsmarkt te geraken. Daarom vinden wij het erg belangrijk om zo laagdrempelig mogelijk te werken. We proberen voor elke deelnemer een traject op maat uit te stippelen om een goede doorstroming naar het arbeidscircuit mogelijk te maken.

Voor elk wat wils

We werken met Werkvormm in verschillende sectoren binnen de provincie Antwerpen. Hierdoor hebben we een groot aanbod aan opleidingen en projecten waardoor je altijd wel iets zal vinden dat bij jouw interesses past. Enkele voorbeelden van werkvelden zijn:

  • De haven;
  • Horeca;
  • Groendiensten;
  • De metaalsector.

Verder hebben we ook nog water- en havenerfgoed die als rode draad door al onze projecten lopen.

Om dit alles tot een goed einde te brengen en de cursisten te begeleiden naar de arbeidsmarkt, werken we samen met verschillende partners zoals VDAB, OCMW, stedelijke diensten en enkele sectorfondsen.