Ontdek onze opleidingen

Ben jij een gemotiveerde werkzoekende? Dan is het aanbod van De Lift vast iets voor jou! Start als cursist bij Werkvormm of Steunpunt Tewerkstelling en maak een keuze uit volgende reeks kwaliteitsvolle opleidingen.

Nog niet overtuigd? Weet dat alle opleidingen bovendien gratis worden aangeboden.

Hulpkok

Gepassioneerd door koken? Leer in 19 lesweken de lekkerste gerechten klaarmaken en start in de horecasector met een officieel onderwijscertificaat van hulpkok op zak.

Keukenmedewerker

Is de keuken jouw natuurlijke habitat? Leer in 14 lesweken en 3 weken stage de geheimen van de keuken en start in de horecasector met een onderwijscertificaat van keukenmedewerker op zak.

Metaalbad

Spreekt elektriciteit of metaalbewerking jou aan? In deze vooropleiding van 6 weken leer je alle basisbehandelingen elektriciteit en metaal. Hierna kan je gemakkelijk doorstromen naar de opleidingen hulp-elektricien en lasser.

Hulp-elektricien

Krijg je het warm van Watt, Ohm en Ampère? Leer in zes maanden een grondige technische basis en start in de residentiële of industriële sector met een onderwijscertificaat van hulp-elektricien op zak.

Lasser

Zit er metaal in je bloed? Leer in zes maanden verschillende lastechnieken en metaalbewerkingen en start in de metaalsector met een officieel onderwijscertificaat van lasser op zak.